Μενού Κλείσιμο

1η Συνάντηση Σχολείων – Τουρκία, Οκτώβριος 2012

Κατηγορία: 2012-2013, Διδακτικές Επισκέψεις

Η 1η Συνάντηση των σχολείων έγινε στην Τουρκία τον Οκτώβριο του 2012. Το τεχνικό μέρος της συνάντησης περιελάμβανε τις παρουσιάσεις των σχολείων για την προβολή του τόπου τους. Το εκπαιδευτικό κομμάτι περιελάμβανε συναντήσεις με εκπροσώπους του σχολείου υποδοχής και με φορείς της τοπικής κοινωνίας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν το εκπαιδευτικό σύστημα της Τουρκίας, και έγινε σύγκριση για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων και τα προγράμματα σπουδών τόσο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και με τις υπόλοιπες χώρες. Το πολιτιστικό κομμάτι της συνάντησης περιελάμβανε επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής, ενώ διοργανώθηκε και μια πολιτιστική βραδιά, όπου παρουσιάστηκαν αντιπροσωπευτικά φαγητά από κάθε χώρα.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από την 1η συνάντηση των σχολείων στην πόλη Manisa της Τουρκίας (κάντε κλικ σε μια φωτογραφία από τη λίστα στο κάτω μέρος για να τη δείτε στο πάνω μέρος σε μεγάλο μέγεθος).

{gallery}2012-10_comenius_turkey_photos{/gallery}

* Συντονιστές της δραστηριότητας αυτής είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

** ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους συνδέσμους που οδηγούν έξω από την ιστοσελίδα του Σχολείου, το Σχολείο δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα τους.