Μενού Κλείσιμο

Προετοιμασία για την 4η Συνάντηση (Απρίλιος – Μάιος 2013)

Κατηγορία: 2012-2013, Βίντεο, Εκδηλώσεις

Για την τέταρτη συνάντηση στη Σλοβενία η δραστηριότητα περιελάμβανε τη δημιουργία portfolio με όλο το υλικό που παρήχθη από τις δραστηριότητες της χρονιάς που πέρασε. Φωτογραφίες, βίντεο, αφίσες, αλλά και παρουσιάσεις, έρευνες, ερωτηματολόγια, συγκεντρώθηκαν σε ένα DVD που μοιράστηκε μεταξύ των συνεργαζόμενων σχολείων. Ειδικά γι? αυτό το σκοπό δημιουργήθηκαν και τα best moments videos, που παρουσιάζουν με ευχάριστο τρόπο τις σημαντικότερες στιγμές από κάθε συνάντηση και τις αντίστοιχες δραστηριότητες,

Best Moments Video – Turkey:

Best Moments Video – Portugal:

Best Moments Video – Italy:

ενώ σε άλλο βίντεο οι μαθητές που συμμετείχαν στις συναντήσεις μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τους συμμαθητές τους.

Επίσης έγινε επικαιροποίηση της γωνιάς του Comenius, με συντήρηση των χαρτονιών που είχαν ξεκολλήσει ή είχαν υποστεί φθορές.

DEPTH Corner Maintenance DEPTH Corner Maintenance DEPTH Corner Maintenance

Πριν από την 4η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και μια εκδήλωση για την ενημέρωση των γονέων, που περιελάμβανε έκθεση στο χώρο της γωνιάς του Comenius, αλλά και ομιλία για την ανάλυση των δραστηριοτήτων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής έγινε και η βράβευση των μαθητών που συνέβαλλαν στη δημιουργία του λογοτύπου και κέρδισαν το σχετικό διαγωνισμό στη συνάντηση της Ιταλίας. Οι δυο μαθητές έλαβαν ως δώρο από έναν υπολογιστή tablet.

Comenius Exhibition Comenius Exhibition Comenius Exhibition
Comenius Exhibition Comenius Exhibition

Την ίδια περίοδο πραγματοποιήθηκε και μια ημερίδα καινοτόμων δράσεων που απευθυνόταν σε φορείς της εκπαίδευσης, όπου παρουσιάστηκε από εκπροσώπους της παιδαγωγικής ομάδας ο τρόπος με τον οποίο οι δραστηριότητες που υλοποιούνται ενσωματώνονται στο μάθημα και οι παιδαγωγικοί στόχοι που επιτυγχάνονται μέσα από το πρόγραμμα αυτό.

Workshop Workshop

* Συντονιστές της δραστηριότητας αυτής είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

** ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους συνδέσμους που οδηγούν έξω από την ιστοσελίδα του Σχολείου, το Σχολείο δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα τους.